Bij Goos PTC kunt u verwachten dat u op een veilige en zorgvuldige manier wordt begeleid. Uw trainingen worden op maat gemaakt op basis van een uitgebreid intakegesprek. De trainingen worden individueel getest en er wordt gekeken of er eventuele aanpassingen nodig zijn. Het gehele trainingsplan wordt gebaseerd op de individuele doelstelling, aantal keer trainen en het trainingsniveau van de klant.

Bij Goos PTC kunt u verwachten dat u op een veilige en zorgvuldige manier wordt begeleid. De groepstrainingen worden op maat gemaakt op basis van een uitgebreid intakegesprek, een evaluatie van de groep en de doelstellingen van de klanten. De trainingen worden in verschillende blokken verdeeld, waardoor de klanten altijd ruime keuze hebben om aan de verschillende trainingen mee te doen.

De trainingen duren 60 minuten. We adviseren klanten om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn, om de opgegeven warming up en eventuele movement preparation voorafgaand aan de training uit te voeren.

Zie prijzenoverzicht in menu.

Online coaching is coaching op afstand. Dit kan in verschillende trajecten terugkomen. De coaching wordt op afstand doorgenomen. Na het invullen van een uitgebreid intakeformulier en wederzijdse goedkeuring, wordt er een volledig plan opgesteld op basis van de doelstellingen van de klant. Nadat het plan via de mail, Whatsapp of telefonisch is doorgenomen, worden er wekelijks 1, 2 of 3 coachmomenten ingepland. Het plan wordt 1, 2 of 3 keer per mail teruggestuurd, waarbij de nodige aanpassingen in het trainingsplan worden verwerkt.

De vetmeting wordt één keer in de 4 weken uitgevoerd om uw vooruitgang te meten. De kosten voor deze meting zijn 20 euro inclusief advies over het geschatte vetpercentage van de klant. Als de klant een eenmalig consult wilt, blijven de kosten hetzelfde. Deze vetmeting is inbegrepen in alle pakketten van Goos PTC.

De lessen zijn 12 maanden geldig en mogen niet worden uitgewisseld aan andere klanten.

Deze sessie duurt 60 tot 90 minuten en wordt ingezet bij klanten die hun techniek op de compoundoefening(en) willen verbeteren. De training zal bestaan uit verschillende compoundoefeningen of specifieke oefeningen die verbeterd moeten worden. De kosten voor deze training zijn 75 euro inclusief btw.

Voordat een klant bij Goos PTC start, wordt er een vrijblijvend intakegesprek gevoerd. In dit gesprek wordt uitgelegd hoe we bij Goos PTC te werk gaan en wat wij verwachten van onze klanten. Na dit gesprek wordt er een uitgebreid intakeformulier ingevuld en worden er testen en metingen uitgevoerd. Wanneer dit allemaal is verwerkt, wordt er voor de klant een individueel trainingsschema en voedingsdagboek opgesteld. Het plan wordt waar nodig aangepast om zo de doelstelling(en) te behalen.

Het aantal keer trainen per week is geheel afhankelijk van het trainingsniveau, de doelstelling en het maximaal aantal keer dat de klant zou willen trainen. De frequentie wordt tijdens de intake in samenspraak met de klant vastgesteld.

Bij Goos PTC wordt bij het opstellen van het trainingsplan niet alleen rekening gehouden met de doelstelling van de klant, maar ook met diens niveau. Dit niveau wordt vastgesteld op basis van verschillende fysieke testen en het intakeformulier. Iedereen kan bij Goos PTC met een personal trainer aan de slag gaan, ongeacht uw niveau of doelstelling.

Bij Goos PTC zullen we er alles aan doen om de blessure tijdens de trainingen ofwel te verbeteren of te minimaliseren. Het trainingsprogramma zal waar nodig worden aangepast om het herstel te bevorderen. Als de blessure erger wordt, zullen wij altijd adviseren een deskundige en bevoegde fysiotherapeut uit ons eigen netwerk te bezoeken.

Bij Goos PTC hanteren we verschillende lichaamsmetingen. Dit kunnen huidplooimetingen zijn met een caliper, lichaamsgewicht, centimeters, foto’s, maar ook hartslag, bloeddruk, slaapuren, stress, hongergevoel, etc. Zoals u ziet, willen wij veel weten. Met behulp van bovenstaande gegevens kunnen wij het plan aanpassen aan uw specifieke eigenschappen.

Bij Goos PTC hanteren we geen dieetschema’s van maandag tot en met vrijdag. Dit doen we met een reden. We zijn geen geregistreerde diëtisten en wij zullen ons dan ook niet zo voordoen. Wel zullen we er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen met uw dagelijkse voeding. Denk hierbij aan verschillende overzichten van voedselkeuzes, kcal en macronutriënten, maaltijdplanningen en suppletie.

Bij Goos PTC krijgt iedereen een persoonlijk trainingsschema. Dit trainingsschema wordt opgesteld en getest op basis van de doelstelling van de klant en het trainingsniveau. Het trainingsniveau wordt vastgesteld op basis van een aantal fysieke testen die per persoon kunnen verschillen.

Uw voordelen

Goos Personal Training & Coaching besteedt veel tijd aan het maken van persoonsgerichte train- en eetschema's, zodat u op efficiënte en verantwoordelijke wijze uw doelen kunt bereiken.
 • Gecontroleerd gewicht

  Gecontroleerd gewicht

  Samen werken we toe naar uw ideale gewicht, uiteraard op een gezonde manier.
 • Persoonlijke schema’s

  Persoonlijke schema’s

  We passen de schema's aan op uw wensen.
 • Doordachte voeding

  Doordachte voeding

  Voeding en training laten we goed op elkaar aansluiten.
 • Gezondheid op niveau

  Gezondheid op niveau

  Gezondheid staat bij ons op #1.

Deze mensen waren u voor

10.0
64 beoordelingen
star star star star star

Wat zijn wij trots op je!

Stefan

star star star star star
Wat zijn wij trots op je!

Wat een bizar jaar is dit geweest voor Stefan -60kg op de teller! Ik weet nog goed dat Stefan bij mij in de gym langs kwam en zei dat het nu genoeg was. Stefan woog 178kg, bewoog amper en had...

Lees meer chevron_right

Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Emma

star star star star star
Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Ik heb een mega mentale en fysieke progressie geboekt. Veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt. Uiteindelijk is dat laatste de reden waarom we starten met Personal Body Plan. Het...

Lees meer chevron_right

Ik knal nog even door!

Marloes

star star star star star
Ik knal nog even door!

Ik had al elk dieet geprobeerd, maar boekte geen blijvend resultaat. Na het zien van de progressie foto’s op Instagram besloot ik ook aan Personal Body Plan te beginnen. Vooral het concept dat het geen dieet is, maar een verandering...

Lees meer chevron_right

Start vandaag nog!

We hebben al veel verschillende mensen mogen en kunnen helpen hun doelen te bereiken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt bij de trainingen en/of eetschema's die wij voor hen maken. De mensen die u voor zijn geweest, vonden deze manier van trainen erg fijn, dus waar wacht u nog op?

Vrijblijvend intakegesprek

Neem contact op

Horizontaal formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Logo

Contactgegevens

Jeffrey: 06 - 527 786 15
Kirsten: 06 - 557 539 07
info@goosptc.nl

Adres & openingstijden

Kennemerlaan 163
1972 EM IJmuiden

Ma t/m Zo: 06:00 uur – 21:00 uur
Zelfstandig sporten tot 21:00 uur

expand_less