Pirasanth

Iedereen kent wel de momenten dat je vol moed besluit: ‘Vanaf maandag ga ik echt sporten’. En dat je er na twee weken toch mee kapt, omdat je geen zin meer hebt of omdat je geen vooruitgang ziet.

Nou ik kan je wel vertellen: dit heb ik maar liefst vijf keer meegemaakt. Elke keer begon ik met energie en vertrouwen, maar het lukte gewoon steeds niet om het vol te houden.

Na elke fase kreeg je toch dezelfde grappen over je bierbuikje en ik lachte het altijd weg. Maar diep van binnen was ik moedeloos, niet fit en moe omdat het me steeds niet lukte. Ik was er nu echt klaar mee.

Op 4 oktober nam ik het besluit. Ik sloot me aan bij Personal Body Plan en bij Personal Body Coach Jeffrey Goos. Ik ging me daarnaast meer verdiepen in voeding, training, motivatie en discipline om erachter te komen hoe ik hierop vooruitgang kon boeken.

Stap voor stap ging het steeds beter. Ondanks dat ik verbeteringen maakte, kreeg ik alsnog grappen over mijn bierbuikje. Het studentenleven gecombineerd met het nachtleven als DJ, maakte het er niet makkelijker op. Maar ik gaf niet op en bleef gemotiveerd doorgaan!

Pas na zeven maanden vroegen de eerste mensen of ik was afgevallen. Dat gaf me echt een lekker gevoel, waardoor ik nog meer energie en motivatie kreeg om door te knallen. Nu ben ik negen maanden verder.

Dit waren mijn resultaten:
– 18.7 kg afgevallen
– Van 23,4% naar 9.6% vet

Als je dit vorig jaar tegen mij had verteld, had ik je nooit geloofd. Dankzij Personal Body Plan heb ik meer inzicht gekregen over voeding en training, maar heb ik ook mezelf ontwikkeld met een positieve mindset!

Daardoor heb ik ook nog beter leren plannen, waardoor ik onder andere mijn Bachelor heb gehaald! Het heeft meer met gedaan dan alleen een sportiever lichaam! Ik voel me nu veel fitter en ik wil niet eens meer een trainingsdag skippen!

Voor de mensen die nog twijfelen: Ik heb dit gevoel ook heel erg gehad. Maar ik dacht: ‘Wat heb ik te verliezen?’ Alleen mijn gewicht kon ik verliezen haha. En dat is mij gelukt! Dik de moeite waard om Personal Body Plan op zijn minst een kans te geven!

Mijn coach Jeffrey Goos is een held! Die man heeft veel ervaring en kennis! Hij heeft mij super goed geholpen!

Ik ben 18.7kg afgevallen!

Het traject van van Pirasanth

Online voedings- en trainingsschema’s

De trainer van Pirasanth

 • Personal trainer
 • Small group training
Ik ben 18.7kg afgevallen!

Jeffrey Goos

Ik ben Jeffrey Goos. Naast de oprichter en eigenaar van Jeffrey Goos Personal Training & Coaching, ben ik ook uw personal trainer en small group trainer. Ik heb het bedrijf Goos PTC samen met mijn vrouw opgezet. Al sinds jonge...

Wat wij doen

Ons doel is mensen te laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze denken. Dit dragen we op een professionele en daadkrachtige manier uit. We helpen, begeleiden en leiden onze klanten op, zodat ze niet enkel onze aanwijzingen opvolgen, maar ook begrijpen waarom bepaalde trainingen en gewoontes belangrijk zijn en met welk resultaat.

Bekijk onze trainingen

Onze trainers

 • Personal trainer
 • Small group training
Jeffrey Goos

Jeffrey Goos

Ik ben Jeffrey Goos. Naast de oprichter en eigenaar van Jeffrey Goos Personal Training & Coaching, ben ik ook uw personal trainer en small group trainer. Ik heb het bedrijf Goos PTC samen met mijn vrouw opgezet. Al sinds jonge...
 • Personal trainer
 • Zwangerfit®
 • Mommyfit®
Kirsten Goos

Kirsten Goos

Ik ben Kirsten Goos, mede-eigenaar van Goos PTC. Samen met mijn man, Jeffrey, geef ik trainingen in onze studio in IJmuiden. Ik geef personal training en small group fitness. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen mij te verdiepen in...

Onze trainers dragen een evidence-based coaching uit, wat inhoudt dat we onze klanten begeleiden op basis van de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Door meerdere specialisaties te bundelen, kunnen we een breed scala aan trainingen aanbieden.

Bekijk al onze trainers

Uw voordelen

Goos Personal Training & Coaching besteedt veel tijd aan het maken van persoonsgerichte train- en eetschema's, zodat u op efficiënte en verantwoordelijke wijze uw doelen kunt bereiken.
 • Gecontroleerd gewicht

  Gecontroleerd gewicht

  Samen werken we toe naar uw ideale gewicht, uiteraard op een gezonde manier.
 • Persoonlijke schema’s

  Persoonlijke schema’s

  We passen de schema's aan op uw wensen.
 • Doordachte voeding

  Doordachte voeding

  Voeding en training laten we goed op elkaar aansluiten.
 • Gezondheid op niveau

  Gezondheid op niveau

  Gezondheid staat bij ons op #1.

Deze mensen waren u voor

10.0
64 beoordelingen
star star star star star

Wat zijn wij trots op je!

Stefan

star star star star star
Wat zijn wij trots op je!

Wat een bizar jaar is dit geweest voor Stefan -60kg op de teller! Ik weet nog goed dat Stefan bij mij in de gym langs kwam en zei dat het nu genoeg was. Stefan woog 178kg, bewoog amper en had...

Lees meer chevron_right

Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Emma

star star star star star
Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Ik heb een mega mentale en fysieke progressie geboekt. Veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt. Uiteindelijk is dat laatste de reden waarom we starten met Personal Body Plan. Het...

Lees meer chevron_right

Ik knal nog even door!

Marloes

star star star star star
Ik knal nog even door!

Ik had al elk dieet geprobeerd, maar boekte geen blijvend resultaat. Na het zien van de progressie foto’s op Instagram besloot ik ook aan Personal Body Plan te beginnen. Vooral het concept dat het geen dieet is, maar een verandering...

Lees meer chevron_right

Start vandaag nog!

We hebben al veel verschillende mensen mogen en kunnen helpen hun doelen te bereiken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt bij de trainingen en/of eetschema's die wij voor hen maken. De mensen die u voor zijn geweest, vonden deze manier van trainen erg fijn, dus waar wacht u nog op?

Vrijblijvend intakegesprek

Neem contact op

Horizontaal formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Logo

Contactgegevens

Jeffrey: 06 - 527 786 15
Kirsten: 06 - 557 539 07
info@goosptc.nl

Adres & openingstijden

Kennemerlaan 163
1972 EM IJmuiden

Ma t/m Zo: 06:00 uur – 21:00 uur
Zelfstandig sporten tot 21:00 uur

expand_less