Rense

Het verhaal van Rense

Laat ik bij het begin beginnen!

Ik ben geboren in 1993 en opgegroeid in Hoogeveen (Drenthe). Daar voetbalde ik van mijn achtste tot mijn vijftiende. Uiteindelijk ben ik daarmee gestopt, omdat ik op zaterdag en doordeweeks in de avond ging werken. Vanaf dat moment heb ik eigenlijk vrij weinig gedaan aan sporten.

In 2014 heb ik een live changing keuze gemaakt door helemaal alleen te verhuizen naar Nieuwegein en daar een nieuwe uitdaging qua werk aan te gaan. In maart 2015 ben ik begonnen met sporten omdat mijn gewicht toen was opgelopen tot 128 kilo. Het enige wat ik deed was thuiskomen, gamen, eten en dat elke dag weer. Dat was voor mij het moment om iets te veranderen. Ik ben toen ook gelijk gestopt met roken.

In december 2015 woog ik nog 120 kilo en was ik nog steeds gestopt met roken. Het ging erg goed en ik ontmoette mijn toenmalige vriendin. In maart 2016 kocht ik een appartement in Zeist en ik ben daar alleen gaan wonen, maar al snel trok mijn vriendin bij mij in. Qua sporten was het allemaal wat minder geworden en mijn gewicht was weer opgelopen naar de 124 kilo. Wel was ik nog steeds gestopt met roken.

Omdat ik weer gegroeid was ben ik op zoek gegaan naar een manier om af te vallen. Dit heb ik gedaan door middel van een bootcamp. Twee keer in de week volgde ik een bootcamp van vijf kwartier en twee keer in de week ging ik naar de sportschool. Ik ben toen binnen een jaar van 124 kilo naar 108 kilo gegaan. Een hele prestatie, al zeg ik het zelf.

Ondertussen werd mijn vriendin zwanger en verhuisden wij in mei 2016 naar Beusichem. Hierdoor viel het bootcampen weg en ook kon ik niet meer samen met mijn sportmaatjes trainen in de sportschool. Mijn gewicht klom weer omhoog naar ongeveer 118 kilo, daarnaast kon ik het met de kleine niet in mijn systeem krijgen om regelmatig te sporten en gezond te eten.

In april 2018 heb ik de stap toch weer gezet om naar de sportschool te gaan en heb ik mijn gewicht weten te verlagen naar 110 kilo. Helaas beëindigde mijn vriendin in augustus 2018 de relatie, waardoor ik opnieuw moest verhuizen. Dus in februari 2019 ben ik verhuisd naar Tiel. Omdat ik nu een aantal keer ben begonnen en na verloop van tijd toch terugviel in mijn oude patroon, was ik op zoek naar een stok achter de deur.

Dat heb ik in Personal Body Plan gevonden. In 16 weken ben ik compleet veranderd, het resultaat is geweldig. Ik ben er nog niet, maar elke dag kom ik een stapje dichterbij. Waar ik in het verleden geen groente at en het aanzag voor “vergif”, kan ik nu niet voorbij de groente en fruit afdeling zonder mijn kar vol te gooien. Daarnaast leer ik veel over voeding en zag ik dat ik door juist meer te eten, sneller afviel en beter in conditie was. Heel bizar maar wel even met de neus op de feiten gedrukt door mijn Personal Body Coach.

Mijn eerste Personal Body Coach was naar mijn idee wat te reactief en daarom ben ik naar mijn huidige Personal Body Coach Kirsten overgestapt. De mooiste les die ik van haar heb geleerd is dat ik meer moest gaan eten, ik zat in een dip. Te weinig eten, net een ontsteking gehad en nergens meer zin in. Laat staan gezond eten en sporten.

Op advies van Kirsten ben ik toen meer gaan eten en al twee dagen daarna merkte ik het verschil! Ik zat weer vol energie! Ik kwam weer aan, maar dat was geen probleem. Door scherp toezien van Kirsten werd het caloriedoel aangepast en verrek, drie dagen daarna begon mijn gewicht weer gestaag te dalen. Zonder dat ik inleverde op mijn energie! En nu gaat het geweldig en gaan we gewoon op deze manier door.

— Rense

In 16 weken ben ik compleet veranderd, het resultaat is geweldig!

Het traject van van Rense

Online voedings- en trainingsschema’s

De trainer van Rense

 • Personal trainer
 • Zwangerfit®
 • Mommyfit®
In 16 weken ben ik compleet veranderd, het resultaat is geweldig!

Kirsten Goos

Ik ben Kirsten Goos, mede-eigenaar van Goos PTC. Samen met mijn man, Jeffrey, geef ik trainingen in onze studio in IJmuiden. Ik geef personal training en small group fitness. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen mij te verdiepen in...

Wat wij doen

Ons doel is mensen te laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze denken. Dit dragen we op een professionele en daadkrachtige manier uit. We helpen, begeleiden en leiden onze klanten op, zodat ze niet enkel onze aanwijzingen opvolgen, maar ook begrijpen waarom bepaalde trainingen en gewoontes belangrijk zijn en met welk resultaat.

Bekijk onze trainingen

Onze trainers

 • Personal trainer
 • Small group training
Jeffrey Goos

Jeffrey Goos

Ik ben Jeffrey Goos. Naast de oprichter en eigenaar van Jeffrey Goos Personal Training & Coaching, ben ik ook uw personal trainer en small group trainer. Ik heb het bedrijf Goos PTC samen met mijn vrouw opgezet. Al sinds jonge...
 • Personal trainer
 • Zwangerfit®
 • Mommyfit®
Kirsten Goos

Kirsten Goos

Ik ben Kirsten Goos, mede-eigenaar van Goos PTC. Samen met mijn man, Jeffrey, geef ik trainingen in onze studio in IJmuiden. Ik geef personal training en small group fitness. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen mij te verdiepen in...

Onze trainers dragen een evidence-based coaching uit, wat inhoudt dat we onze klanten begeleiden op basis van de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Door meerdere specialisaties te bundelen, kunnen we een breed scala aan trainingen aanbieden.

Bekijk al onze trainers

Uw voordelen

Goos Personal Training & Coaching besteedt veel tijd aan het maken van persoonsgerichte train- en eetschema's, zodat u op efficiënte en verantwoordelijke wijze uw doelen kunt bereiken.
 • Gecontroleerd gewicht

  Gecontroleerd gewicht

  Samen werken we toe naar uw ideale gewicht, uiteraard op een gezonde manier.
 • Persoonlijke schema’s

  Persoonlijke schema’s

  We passen de schema's aan op uw wensen.
 • Doordachte voeding

  Doordachte voeding

  Voeding en training laten we goed op elkaar aansluiten.
 • Gezondheid op niveau

  Gezondheid op niveau

  Gezondheid staat bij ons op #1.

Deze mensen waren u voor

10.0
64 beoordelingen
star star star star star

Wat zijn wij trots op je!

Stefan

star star star star star
Wat zijn wij trots op je!

Wat een bizar jaar is dit geweest voor Stefan -60kg op de teller! Ik weet nog goed dat Stefan bij mij in de gym langs kwam en zei dat het nu genoeg was. Stefan woog 178kg, bewoog amper en had...

Lees meer chevron_right

Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Emma

star star star star star
Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Ik heb een mega mentale en fysieke progressie geboekt. Veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt. Uiteindelijk is dat laatste de reden waarom we starten met Personal Body Plan. Het...

Lees meer chevron_right

Ik knal nog even door!

Marloes

star star star star star
Ik knal nog even door!

Ik had al elk dieet geprobeerd, maar boekte geen blijvend resultaat. Na het zien van de progressie foto’s op Instagram besloot ik ook aan Personal Body Plan te beginnen. Vooral het concept dat het geen dieet is, maar een verandering...

Lees meer chevron_right

Start vandaag nog!

We hebben al veel verschillende mensen mogen en kunnen helpen hun doelen te bereiken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt bij de trainingen en/of eetschema's die wij voor hen maken. De mensen die u voor zijn geweest, vonden deze manier van trainen erg fijn, dus waar wacht u nog op?

Vrijblijvend intakegesprek

Neem contact op

Horizontaal formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Logo

Contactgegevens

Jeffrey: 06 - 527 786 15
Kirsten: 06 - 557 539 07
info@goosptc.nl

Adres & openingstijden

Kennemerlaan 163
1972 EM IJmuiden

Ma t/m Zo: 06:00 uur – 21:00 uur
Zelfstandig sporten tot 21:00 uur

expand_less