William

Het verhaal van William

Na een terugval van een burnout hakte ik in 2016 de knoop door. Het was tijd om af te vallen en gezond te gaan leven. Ik begon met twee wandelingen per dag en raakte al snel wat kilo’s kwijt, maar wist dat ik echt aan de bak moest.

In het begin dacht ik dat Personal Body Plan alleen was voor mensen die al slank waren en helemaal droog wilde trainen. Een toenmalig collega volgde het plan en dat wekte mijn interesse. Na een gesprek met Stefan Wesemann, die me vertelde dat het echt voor iedereen bedoelt is, heb ik de knoop doorgehakt. Beste beslissing van mijn leven by far!

Eenmaal in de Changing Life Hub voelde ik me snel thuis en omdat ik vier keer in de week sportte leerde ik veel coaches kennen. Mijn huidige Personal Body Coach Kirsten heeft me de afgelopen 1 jaar en 9 maanden onwijs goed geholpen. Dat is geen gemakkelijke opgave, want ik ben zo eigenwijs als wat. Daarnaast zijn er ook wat blessures geweest. Maar ze blijft in me geloven en dat vind ik indrukwekkend. Het werkt ook echt stimulerend en motiverend en ik ben haar daar enorm dankbaar voor! <3

Als mens ben ik zekerder geworden, zowel mentaal als fysiek. Toen ik nog zwaar was had ik te maken met angsten. Ik heb grote sprongen gemaakt om beter met deze gevoelens om te gaan. De toegenomen fysieke zelfverzekerdheid heeft grote invloed gehad op mijn mentale zelfverzekerdheid.

Ik sta nog positiever in het leven dan voorheen en begin steeds meer het perfectionisme in mij los te laten. Het bereiken van een doel, zoals afvallen of zoals het opzetten van mijn bedrijf gaat nu eenmaal niet in een rechte lijn. Obstakels zijn uitdagingen geworden en problemen kunnen vaak worden opgelost!

Sinds vorige maand ben ik weer voorzichtig begonnen met hardlopen. Dat durfde ik eerst niet, omdat ik zo zwaar was en het lichamelijk niet te doen was. Nu ren ik al 5km en ben ik aan het trainen voor de 10km Singelloop in Breda (mijn geboortestad), die ik in september ga lopen!

Nooit opgeven, ook al zit het even niet mee. Vroeger was dat een enorme valkuil, tegenwoordig slechts een hindernis die je aankan!

Ik ben trots dat ik mezelf sinds twee jaar op allerlei vlakken uit mijn comfortzone push (waaronder ook het delen van mijn foto’s haha) om meer te bereiken. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik weet dat ik er ga komen.

Wees niet te hard voor jezelf. De weg naar een bepaald doel is vrijwel altijd zwaar, maar niet onmogelijk. Volhouden dus, geen smoesjes en aan de bak!

— William

Nooit opgeven, ook al zit het even niet mee.

Het traject van van William

Online voedings- en trainingsschema’s

De trainer van William

 • Personal trainer
 • Zwangerfit®
 • Mommyfit®
Nooit opgeven, ook al zit het even niet mee.

Kirsten Goos

Ik ben Kirsten Goos, mede-eigenaar van Goos PTC. Samen met mijn man, Jeffrey, geef ik trainingen in onze studio in IJmuiden. Ik geef personal training en small group fitness. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen mij te verdiepen in...

Wat wij doen

Ons doel is mensen te laten inzien dat ze zoveel meer kunnen dan ze denken. Dit dragen we op een professionele en daadkrachtige manier uit. We helpen, begeleiden en leiden onze klanten op, zodat ze niet enkel onze aanwijzingen opvolgen, maar ook begrijpen waarom bepaalde trainingen en gewoontes belangrijk zijn en met welk resultaat.

Bekijk onze trainingen

Onze trainers

 • Personal trainer
 • Small group training
Jeffrey Goos

Jeffrey Goos

Ik ben Jeffrey Goos. Naast de oprichter en eigenaar van Jeffrey Goos Personal Training & Coaching, ben ik ook uw personal trainer en small group trainer. Ik heb het bedrijf Goos PTC samen met mijn vrouw opgezet. Al sinds jonge...
 • Personal trainer
 • Zwangerfit®
 • Mommyfit®
Kirsten Goos

Kirsten Goos

Ik ben Kirsten Goos, mede-eigenaar van Goos PTC. Samen met mijn man, Jeffrey, geef ik trainingen in onze studio in IJmuiden. Ik geef personal training en small group fitness. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen mij te verdiepen in...

Onze trainers dragen een evidence-based coaching uit, wat inhoudt dat we onze klanten begeleiden op basis van de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Door meerdere specialisaties te bundelen, kunnen we een breed scala aan trainingen aanbieden.

Bekijk al onze trainers

Uw voordelen

Goos Personal Training & Coaching besteedt veel tijd aan het maken van persoonsgerichte train- en eetschema's, zodat u op efficiënte en verantwoordelijke wijze uw doelen kunt bereiken.
 • Gecontroleerd gewicht

  Gecontroleerd gewicht

  Samen werken we toe naar uw ideale gewicht, uiteraard op een gezonde manier.
 • Persoonlijke schema’s

  Persoonlijke schema’s

  We passen de schema's aan op uw wensen.
 • Doordachte voeding

  Doordachte voeding

  Voeding en training laten we goed op elkaar aansluiten.
 • Gezondheid op niveau

  Gezondheid op niveau

  Gezondheid staat bij ons op #1.

Deze mensen waren u voor

10.0
64 beoordelingen
star star star star star

Wat zijn wij trots op je!

Stefan

star star star star star
Wat zijn wij trots op je!

Wat een bizar jaar is dit geweest voor Stefan -60kg op de teller! Ik weet nog goed dat Stefan bij mij in de gym langs kwam en zei dat het nu genoeg was. Stefan woog 178kg, bewoog amper en had...

Lees meer chevron_right

Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Emma

star star star star star
Ik heb veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ben ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt

Ik heb een mega mentale en fysieke progressie geboekt. Veel meer inzicht en kennis over voeding en training, maar ook de nodige kilo’s en centimeters kwijt. Uiteindelijk is dat laatste de reden waarom we starten met Personal Body Plan. Het...

Lees meer chevron_right

Ik knal nog even door!

Marloes

star star star star star
Ik knal nog even door!

Ik had al elk dieet geprobeerd, maar boekte geen blijvend resultaat. Na het zien van de progressie foto’s op Instagram besloot ik ook aan Personal Body Plan te beginnen. Vooral het concept dat het geen dieet is, maar een verandering...

Lees meer chevron_right

Start vandaag nog!

We hebben al veel verschillende mensen mogen en kunnen helpen hun doelen te bereiken. We vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt bij de trainingen en/of eetschema's die wij voor hen maken. De mensen die u voor zijn geweest, vonden deze manier van trainen erg fijn, dus waar wacht u nog op?

Vrijblijvend intakegesprek

Neem contact op

Horizontaal formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Logo

Contactgegevens

Jeffrey: 06 - 527 786 15
Kirsten: 06 - 557 539 07
info@goosptc.nl

Adres & openingstijden

Kennemerlaan 163
1972 EM IJmuiden

Ma t/m Zo: 06:00 uur – 21:00 uur
Zelfstandig sporten tot 21:00 uur

expand_less